Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Çarpıp Kaçtılar

Asayiş

Karaman’da gece saatlerinde meydana gelen olayda aynı istikamette seyreden otomobil ve elektrikli bisiklet çarpıştı; otomobil sürücüsü ve elektrikli bisiklet sürücüsü kaçtı.

Karaman’da meydana gelen kaza Sakabaşı Mahallesi Kenzi Caddesi üzerinde gerçekleşti. İddialara göre elektrikli bisiklete yabancı uyruklu 3 kişi binip seyir halindeyken aynı istikametten gelen henüz plakası öğrenilemeyen otomobil çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile elektrikli bisikletten düşen 3 yabancı uyruklu kişiden 1’i yaralandı. Kaza sonrası elektrikli bisiklet sürücüsünün yaralının akrabası olduğu öne sürülürken otomobil ve elektrikli bisiklet sürücüsü olay yerinde kaçarak uzaklaştı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralı O.T.  olay yerine gelen ambulans ile Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili tahkikat başlatılırken sürücü aranıyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.