Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Jandarma’dan Operasyon: 15 Kişi Yakalandı

Asayiş

Karaman İl Jandarma Komutanlığı, 30 Ağustos - 5 Eylül 2024 tarihleri arasında vatandaşların huzurunu bozacak her türlü suçu engellemek ve suçluları yakalamak amacıyla geniş kapsamlı denetimler gerçekleştirdi.

Yapılan çalışmalarda 7.148 kişinin sorgulandığı, çeşitli suçlardan aranan 15 kişinin yakalandığı ve 2 kişinin tutuklandığı belirtildi.

Denetimler sırasında, ehliyetsiz ve alkollü araç kullanan toplam 10 sürücü hakkında işlem yapılırken, 16 araç trafikten men edildi ve 4 sürücünün ehliyetine el konuldu.

Ayrıca, operasyonda 2 ruhsatsız av tüfeği, 2 kurusıkı tabanca, 1 havalı tüfek, 210 uyuşturucu hap, esrar, metamfetamin, 180 paket kaçak sigara, 12 adet tarihi sikke, 6 tarihi obje ve çeşitli kazı malzemeleri ele geçirildi.

Jandarma yetkilileri, Karaman’daki huzur ve güven ortamının devamı için denetim ve uygulamaların kesintisiz bir şekilde sürdürüleceğini açıkladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.