Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Ermenek'te Bilim ve Sanat Merkezine Ziyaret

Eğitim

Ermenek İlçe Kaymakamı Fatih Erdoğan, Ermenek Belediye Başkanı Mustafa Bozcu, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Erdem Aynur, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Altun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çağlayan, Ermenek Bilim ve Sanat Merkezini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında heyet, tasarım beceri, müzik, sanat tasarım, dijital mühendislik, teknoloji ile astronomi ve uzay atölyelerini inceledi. Öğrencilerin proje ve ürün çalışmaları hakkında bilgi alan heyet, Türk Patent Kurumu tarafından tasarım tescilleri onaylanan harita çalışmalarını, bu haritaların hazırlık süreçlerini ve hangi alanlarda kullanılabileceğine dair proje fikirlerini değerlendirdi.

Kaymakam Erdoğan, müzik alanında eğitim gören öğrencilerin mini konserinin ardından öğretmenlerle istişarelerde bulunarak, böyle bir kurumun varlığının yalnızca Ermenek için değil, bölgesel anlamda da bir şans olduğunu vurguladı.

Ziyaret, özverili çalışmaları için öğretmenlere teşekkür edilmesi ve öğrencilere başarı dileklerinde bulunulmasıyla sona erdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.