Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Minik Öğrencilere Hediyeleri Dağıtıldı

Eğitim

Ermenek İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çağlayan, minik öğrencileri ziyaret etti.

2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Ermenek İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çağlayan ve Şube Müdürü Ahmet Kaplan, Görmeli, Çatalbadem, Kazancı ve Gökçekent’teki anasınıflarına ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde Çağlayan, Konya Ermenekliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Feray Özmen’in katkılarıyla sağlanan el örmesi hırka, kırtasiye malzemeleri gibi hediyeleri minik öğrencilere dağıttı.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretler sırasında Çağlayan, minik öğrencilerle eğlenceli sohbetler gerçekleştirdi. Öğrenciler tarafından güler yüzle karşılanan Çağlayan, onların istek ve beklentilerini dinledi. Öğretmenlerle de bir araya gelen Çağlayan, onların yeni eğitim yılına dair dileklerini ve ihtiyaçlarını değerlendirdi.

Öğretmenlerden Teşekkür

Çağlayan’ın bu ziyaretleri, öğretmenler tarafından memnuniyetle karşılandı. Eğitimciler, yeni eğitim öğretim yılına dair umut ve beklentilerini paylaştı. Çağlayan, hem öğrencilere hem de öğretmenlere başarı dileklerini iletti.

Konya Ermenekliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Feray Özmen’e de hediyeleri için teşekkür edildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.