Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Son Zil Karne İçin Çaldı

Eğitim

İlimizde bulunan okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarında öğrenim gören 47 bin 988 öğrenci karne alarak yaz tatiline başladı.

Hamza Anaç İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım programına Vali Fahri Meral, İl Milli Eğitim Müdür V. Abdurrahman Kurt, daire amirleri, il milli eğitim müdürlüğü şube müdürleri, okul yönetici, öğretmenler ve veliler katıldı.  

Vali Meral ve İl Müdürü Kurt, öğrencilere karnelerini vermeden önce bir süre onlarla sohbet etti. Yaz tatili süresince öğrencilere mutlaka düzenli kitap okumaları tavsiyesinde bulunan Meral'in ardından konuşan İl Müdürü Kurt, Milli Eğitim Bakanlığının yaz tatiline ilişkin öğrenci ve veliler için yayınladığı yaz tatili etkinlik önerilerine göz atılmasının çok faydalı olacağını belirtti.

Renkli görüntü ve sohbetlere sahne olan törende öğrencilere karneleri ile birlikte çeşitli hediyeler verildi. Programda karne alan öğrencilerin yaşamış olduğu heyecan ve mutluluk görülmeye değerdi.

Program, Vali Fahri Meral ile İl Milli Eğitim Müdür V. Abdurrahman Kurt'un öğrenci ve velilerle birlikte çekinmiş olduğu fotoğraflarla sona erdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.