Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Ayşe Bükre Bebeğimizde Mutlu Son

Güncel

Karaman’ın ilk ve tek SMA’lı bebeği Ayşe Bükre cephesinden güzel haber geldi.

Geçtiğimiz kasım ayında başlayan kampanyanın süresinin bitimine çok az bir zaman kala 19 Ekim 2023 Perşembe günü akşam saatleri itibariyle tedavi için gerekli para tamamlandı. “Yapamazsınız”, “Çok zor” “Bırakın devlet çözsün” sözlerine rağmen zoru başaran Yaman ailesi mutluluğunu KGRT KARAMAN ile paylaştı. Telefonla görüştüğümüz baba Süleyman Yaman “Bize inanan, güvenen herkese teşekkürü bir borç bilirim. Sizlerle birlikte başardık. Şu an Sarıvelilerde’yim. Önümüzdeki hafta görev yerim Hakkari’ye gideceğim ve pasaport işlemlerini başlatacağım. Ardından kızım Ayşe Bükre, eşim ve ben tedavinin yapılabilmesi için Dubai’ye gideceğiz. Üç aylık bir tedavi sürecimiz olacak. İnşallah oradan güzel sonuçlarla döneceğiz. Sosyal medya sayfamızda tedavi süreciyle ilgili paylaşımlarda bulunmaya devam edeceğiz.” dedi.

19 Ekim 2023 Perşembe günü saat 15 gibi 347bin takipçisi ile %79’u tamamlanan kampanyaya destek veren sosyal medya üreticisi Derya Balta ve takipçilerinin destekleri ile yedi saati bulmadan tedavinin tamamlanması için gerekli olan %21’lik kısmı tamamlandı.  %100’ü tamamlanan kampanya hakkında hesabından paylaşımda bulunan Balta takipçilerine yönelik yaptığı paylaşımda “Sizin dediğiniz her yer çiçek. Sizin utana sakına yolladıklarınız bir çocuğa yaşam ışığı oldu. Sizlerle birlikte 7 milyon TL kadar bir meblağ toplandı.” değerlendirmesinde bulundu.

Canlı yayında müjdeli haberi takipçileriyle paylaşan ailenin sevincine ortak olan insanlar gözyaşlarına hakim olamazken canlı yayına katılarak  aileyi tebrik ettiler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.