Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

‘Farklılıklarımız Zenginliğimizdir’

Güncel

2 Mayıs Engelliler Haftası Sebebiyle Uyum Rehabilitasyon Öğrencileri İle Özel Başarı Okulları Öğrencileri `Farklılıklarımıza ve Kültürümüze Sahip Çık` konulu Koro ile birliktelik kardeşlik üzerine türküler seslendirdiler.

Ayrıca günün anlam ve önemi uygun Gösteriler sergileyen Başarı Okulları ve Uyum Rehabilitasyon öğrencileri, seyircilerden ve öğretmenlerinden tam not aldılar.
Uyum Rehabilitasyon Merkezi müdürü Vahit Uysal Özel Başarı Okulları idarecileri öğretmen ve öğrencilerine teşekkürler ederek yaptığı açıklama da; “Bu kaynaşmanın ve birlikteliğin hem bizler hem de toplum için önemini 81 milyon din, mezhep, ırk, avantajlı ve dezavantajlı demeden birdir ve eşittir. Başarı Okulları Öğrencileri ile Uyum Rehabilitasyon Öğrencileri el baskısı hatıra tablosu yaparak ve anı fotograflar çektirerek birbirlerine hediye ettiler. Avantajlı Çocuklarımızın dezavantajlı arkadaşlarına karşı bilinçli ve sahiplenici davranışları da gelecek adına umut ve mutluluk vericiydi”dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.