Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Vali Meral Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Güncel

Vali Fahri Meral Yuvatepe Köyünde çalışmaları devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgiler aldı.

Vali Fahri Meral,İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Ali Yener Terlemez, İl Genel Meclis Meclisi Üyeleri Mustafa Atabay ve Mustafa Yangöz, İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürü Hüseyin Alparslan ve Yatırım İnşaat Müdür V. Mehmet Öztürk ve beraberindeki ilgili teknik personeller ile birlikte yol yapım çalışmaları devam eden Yuvatepe köyünde incelemelerde bulundu.

Vali Meral, genişletme çalışmalarının İl Özel İdaresi, serme ve sıkıştırma işlerinin yüklenici firma tarafından yapıldığı Yuvatepe köyü yol yapım çalışmalarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı.

Yuvatepe köyü yol yapımında, yüklenici firma tarafından serme ve sıkıştırma çalışmalarının ardından İl Özel İdaresince sathı asfalt kaplaması yapılacak.

Vali Meral, yol yapım çalışmaları sırasında yoldan geçen vatandaşlarla da bir süre sohbet etti. İncelemelerden sonra köyü ziyaret eden Vali Meral ve beraberindekiler, muhtar Ahmet Güngören’den köyün genel durumu hakkında bilgiler aldı. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.