Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

8. Buluşma İçin Hazırlanıyorlar

Kültür/Sanat

İlimize bağlı Taşkale Beldesi’nde ikamet edenlerin yanı sıra Türkiye’nin ve dünyanın çeşitli yerlerinde ikamet eden Taşkaleliler 21 Temmuz 2019 Pazar günü geleneksel hale getirilen “Taşkaleliler Festivali”nde buluşacaklar.

Konuyla ilgili olarak kurumumuzu ziyaret eden Muhtar Hasan Karaca, İzmir Taşkaleliler Dernek Başkanı Muzaffer Şahin ve İstanbul Taşkaleleri Dernek Başkanı Mustafa Yavuzaslanoğlu festival öncesinde yapılan çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. Taşkale Muhtarı Karaca açıklamasında “7’den 70’e herkesi bir araya getiren festivalimizin 8’incisi için 21 Temmuz 2019 Pazar günü Taşkale’de toplanıyoruz. Sosyal-kültürel paylaşımların yanı sıra gurbette yaşayan hemşerilerimizin bir araya gelerek hasret gidermesine vesile olacak Taşkale Festivali’nde sizleri de aramızda görmek bizlere mutluluk verecektir. 16 Temmuz 2019 tarihinde saat 15’de ilimizde görev yapan yazılı ve görsel medya temsilcileri ile bir araya gelip festival çalışmaları hakkında bilgi akışı sağlanacaktır” dedi.


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.