Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Karaman FK Ofspor’u Yenerek Liderliğini Sürdürdü

Spor

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Karaman Futbol Kulübü, Trabzon temsilcisi Yeşilyurt D.Ç Ofspor’u sahasında 3-0 yendi.

Karaman FK, 3. ligin 15. hafta karşılaşmasında Ofspor’u sahasında 3-0 yenerek liderliğini sürdürdü. 4 Aralık Pazar günü saat 14.00’da Of İlçe Stadı’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan mücadeleyi Tolga Akbaba, İsmail Semih İleri ve Uğur Aydoğdu yönetti. Maçta 45 dakikalık düdüğün çalması ile Karaman FK, 9. dakikada Akın Akman’ın Ofspor kalesinde bulduğu gol ile durumu 1-0 yaptı. İlk 45 dakikada başka gol sesi gelmedi ve Karaman FK ilk yarıyı 1-0 üstünlükle tamamladı. Ofspor deplasmanında 2. 45 dakikalık sürenin başlaması ile baskılı oyunu ile gol arayan Karaman FK, dakika 61’de Umut Dilek ve dakika 71’de Ahmet Teker’in golleri ile skoru 3-0’a taşıdı. Kayıp sürelerin oynandığı uzatma dakikalarında başka gol gelmedi. Karşılaşmanın sonucu Ofspor 0-3 Karaman FK şekilinde tamamlandı. Karaman FK, Ofspor deplasmanında aldığı 3 puan ile puan cetvelinde 33 puanla liderliğini sürdürdü.

Karaman FK, 3. Lig 16. hafta mücadelesinde Iğdır FK’yı konuk edecek. Zorlu mücadele 11 Aralık Pazar günü Kemal Kaynaş’ta oynanacak. Iğdır FK, 31 puan ile puan cetvelinde 2. sırada yer alıyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.