Karaman Haberleri - KGRT Karaman - KGRT Haber - Son dakika - Karamanın Sesi - Radyo 103 FM - Ermenek - Kazımkarabekir - Ayrancı - Sarıveliler - Başyayla - Karaman Güncel Haber

Üreticiler “Yeni Dönem” İçin Bir Araya Geldi

Tarım

Karaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, geleneksel hale getirdiği köy toplantısını bu yıl Kisecik Köyü'nde geniş katılımlı bir etkinlikle gerçekleştirdi. Üreticilerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, köy halkının büyük bir çoğunluğu soruları ile aktif katılım sağladı.

Toplantının açılışında İl Müdürü Hatice Bulut, "Tarımda Yeni Dönem, Yeni Destekleme Modeli" ve İl Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Daha sonra, Hayvan Sağlığı Şube Müdürü Ümit Çağlıyan, "Hayvancılıkta Yeni Destekleme Modeli" hakkında bir sunum yaparken; Bitkisel Üretim Şube Müdürü Ömer Koka da "Tarımsal Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli" konularında bilgi verdi.

Kisecik Köyü'ndeki toplantıya katılımın yüksek olması, köy halkının bu tür etkinliklere olan ilgisini gösterdi. Toplantıya katılan tüm üreticilere ve misafirperverlikleri için köy muhtarı Mustafa Gürkan Yeşil başta olmak üzere Kisecik Köyü'ndeki üreticilere teşekkür edildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.