Azmin ve Başarının Adı : Fatmanur

2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda Türkiye genelinde 2 bin 447'nci olan Fatmanur Sarıboya, elde ettiği büyük başarıyla herkesi gururlandırdı ve duygulandırdı.

Azmin ve Başarının Adı : Fatmanur

Küçük yaşlarda anne ve babasının ailevi durumlarından dolayı babaannesi ve dedesini anne ve baba olarak görüp onların ellerinde büyüyen Fatmanur, yaşadığı zorluklara rağmen kararlılıkla çalışarak bu muhteşem başarıya imza attı. Bu başarı hem ailesini, hem Karaman'ımızı hem de Polinom Eğitim Kurumları’nı ciddi şekilde gururlandırdı. Polinom Eğitim Kurumları'nda başarı hikayesini paylaşan Fatmanur, şunları söyledi: “Küçüklükten beri babaannemin dediği gibi dedem, amcam, herkes çok yardımcı oldu. Dokuzuncu sınıfta Şenol Hoca'yla tanıştık. Lisede dokuzuncu sınıftan beri sağ olsun hiçbir şekilde emeğini üzerimizden eksik etmedi. Şimdi Şenol Hoca'mın ve ailemin emeği sayesinde çok güzel yerlere geldiğime inanıyorum. Hacettepe Üniversitesi'nde ya da Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde Özel Eğitim Öğretmenliği istiyorum. Zaten tek bir hedefim vardı ve onun için çabalamıştım.” Fatmanur Sarıboya'nın babaannesi Fatma Sarıboya ise Fatmanur’un başarısıyla ilgili duygularını şu şekilde ifade etti: “Küçük yaştan beri Fatmanur’a ben babaannelik yapıyorum, benim yanımda yetişti. Fatmanur için elimden geleni yaptım ve Allah'ın izniyle bugüne kadar getirdik. Bu konuda yardımcı olan Şenol Hocam’ın da desteğiyle okulu tamamladık. Bugün bu muradını görüyoruz inşallah daim olsun, tamamına erdirsin Allah'ım.”

Fatmanur'un eğitim hayatında destek olan Polinom Eğitim Kurumları'nın kurucusu Şenol Erkan, şunları söyledi: “Fatmanur Sarıboya ile yaklaşık 5 yıl önce tanıştık ve öğrencimiz oldu. Kızımız güzel başarılar aldı. Her zaman elimizden ne geliyorsa esirgemedik, kendisine yardımcı olduk. Fatmanur öğrencimiz de bunun karşılığını fazlasıyla kat kat vererek bizleri ve tüm Karaman'ı gururlandırdı. Kendisi Türkiye'de 2 bin 447'ncisi oldu. Bu başarı, hem Karaman için, hem ailesi için, hem de Polinom ailemiz için hepimizi ciddi anlamda gururlandırdı. Bundan sonraki süreçte de yolu açık olsun. Yine her zaman maddi, manevi her anlamda Fatmanur’un destekçisi olacağız. Karaman eğitimimi ileriye taşımak için ve her zaman desteğini esirgemeyen Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Çalışkan’a da şahsım ve kurumumuz adına teşekkürlerimizi sunarız.” Ocak ayında açılan Polinom Eğitim Kurumları, kısa sürede eğitim anlamında adından söz ettiren başarılı bir kurum olarak dikkat çekiyor. Fatmanur Sarıboya gibi yetenekli öğrencilere verdikleri destekle öne çıkan kurum, eğitim alanında başarılı çalışmalarına devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284