15 Yaşındaki Merve, 24 Gündür Kayıp!

Karaman’da ailesiyle yaşarken kayıplara karışan 15 yaşındaki Merve Şahan, Show TV'de hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen Didem Arslan Yılmaz ile ‘Vazgeçme'de konu oldu.

15 Yaşındaki Merve, 24 Gündür Kayıp!

15 yaşındaki Merve Şahan, 23 gün önce evden çıktı ve bir daha dönmedi. Karaman’da yaşayan aile kızlarının akşam eve dönmemesi üzerine emniyet ekiplerine başvurdu.

Üvey Anne Didem Arslan Yılmaz’a Katıldı

39 yaşındaki üvey anne Ülger Şahan, eşinin ilk evliliğinden olan 15 yaşındaki üvey kızı Merve'nin evi terk ettiğini söyleyerek ‘Vazgeçme’ programına katıldı. Zorla bir yerlerde tutulduğunu düşündüklerini söyleyen Ülger Şahan, kayıp kızlarının bir odaya kapatıldığını düşündüklerini ifade ederek, Merve’den gelecek bir haber beklediklerini söyledi.

Baba Ahmet Şahan: “23 gündür Merve için ağlıyorum”

15 yaşında evinden kayıplara karışan Merve Şahan’ın babası Ahmet Şahan, Karaman’dan ‘Vazgeçme’ canlı yayınına katıldı. Didem Arslan Yılmaz, kayıp kızın babasına “Bir odaya kapanmışsın kızından haber bekliyormuşsun. Olur mu öle şey?, dik duracaksın ki beraber arayacağız, bu kadar çok üzülme” dedi. Kayıp kızın babası Ahmet Şahan, kızlarından herhangi bir haber alamadıklarını söyleyerek kızına seslendi. “Merve benim babam, kara kızım, kara gülüm dayanamıyorum. Kurbanın olayım, çatlamak üzereyim neredeysen bize ulaş.” İfadelerini kullandı.

Abi Hasan Şahan: “15 Yaşındaki çocuğa bunu nasıl yapabiliyorlar”

Gevher Hatun Mahallesi’nde lokanta sektöründe hizmet veren kayıp kızın ailesinden abisi Hasan Şahan’da ‘Vazgeçme’ canlı yayına katılarak, o gün olanları anlattı. Abi Hasan Şahan, “Lokantada müşteriye olumsuz bir hareket yaptı. Bende eve gitmesini söyledim.” dedi. Abi Hasan, “Merve’nin aklını çelmişler, kandırmışlar ve Merve’yi değil de 15 yaşındaki bir çocuğa bunu nasıl yapabiliyorlar” İfadelerini kullandı. Haber: Mustafa ÖZÜNAL

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284