“BEN MERKEZLİ DEĞİL BİZ MERKEZLİ ÇALIŞACAĞIZ”

Yunus Emre Gazeteciler Cemiyeti üyeleri Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

“BEN MERKEZLİ DEĞİL BİZ MERKEZLİ ÇALIŞACAĞIZ”

04 Eylül 2023 Pazartesi günü saat 10’da gerçekleşen ziyarette Yunus Emre Gazeteciler Cemiyeti üyelerini makamında kabul eden Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim gerçekleştirilen ziyarette BEN değil BİZ olarak hizmet edeceği vurgusu yaptı.

İnşaatın birinci etabı tamamlanan Elma Borsası projesinin ikinci etabının bir an önce tamamlanmasının öncelikli bir çalışma olduğunu belirten Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim Karaman’da yapımına başlanmış ve başlanacak olan projeleri artırarak devam ettireceklerini söyledi. Vali Sarıibrahim sohbette “15 milyon civarında elma ağacı olan ve yıllık 750 bin ton civarında elma üretimi olan bir şehirden bahsediyoruz. Elma üreticilerinin fiyat ve ürün kaybı yaşamadan burada boyutlandırıp, muhafazasının sağlanarak satışının yapılmasına aracılık edecek Elma Borsası ile Elma Sınıflandırma ve Paketleme Tesisinin ikinci aşamasının tamamlanması için gerekli girişimlerde bulunacağız.” derken Karaman’ı elma konusunda Türkiye’de akla ilk gelen şehir yapacaklarını ifade etti.

“Hertürlü işbirliği ve paylaşımla ortak hedeflere ulaşılabilir.” düşüncesindeyim diyen Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim “Devraldığımız bayrağı daha ileriye taşıma hedefi ve gayreti içerisinde olacağız. Vatandaşlarımızı kamu hizmetlerinin merkezine koyan bir yönetim anlayışı ile kapımız ve gönlümüz vatandaşlarımıza her zaman açıktır. Rabbim, bizlere her daim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin.” dedi.

Sohbet havasında gerçekleşen ziyaret güne özel fotoğraf çekimi ile son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284