Çocuklar İçin Temizleniyor

Ermenek İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Kaplan, eğitim öğretim arasında okulların temizlik ve hijyen çalışmalarını denetledi.

Çocuklar İçin Temizleniyor

Ermenek Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Hatice-Hakkı Polat İlk/Ortaokulu'ndaki temizlik faaliyetleri hızla devam ederken, Milli Eğitim Müdür Vekili Kaplan, öğrencilere daha sağlıklı bir öğrenme ortamı sunmak için tüm okul çalışanlarının özveriyle çalıştığını belirtti. Ara tatil sürecinde, okulların temizlik ve hijyeninin sağlanması öncelik haline geldi. İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Kaplan, yapılan çalışmaların ikinci dönemde öğrencilere çok daha temiz bir eğitim ortamı sunmayı hedeflediğini ifade etti.
Kaplan, "Okullarımızdaki temizlik ve hijyen çalışmaları, öğrencilerimizin sağlığı ve rahat bir öğrenme ortamı sağlama adına büyük önem taşıyor. Bu süreçte tüm okul personelimiz, özverili bir şekilde çalışarak okullarımızı temiz ve sağlıklı hale getiriyorlar. İkinci dönemin başlamasıyla öğrencilerimize çok daha temiz ve güvenli bir ortamda eğitim sunacağız." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284