En Avantajlı Sanal POS Komisyon Oranları

En Avantajlı Sanal POS Komisyon Oranları

Sanal POS ihtiyacınız varsa veya yeni alternatifler arıyorsanız, komisyon oranlarının karmaşıklığı sizi bunaltmış olabilir. Bu sektörde avantajlı komisyon oranları sunan bir çözümün yanı sıra hızlı ve güvenli hizmet almak da önemlidir.

Bu yazıda, size fayda sağlayabilecek maddeleri ve bu özellikleri bir arada sunan ödeme sağlayıcısı Param'dan bahsedeceğiz.

Sanal POS'un Kolay Entegrasyonu ve Güvenli Ödeme Süreci

Sanal POS, birçok web sitesine kolayca entegre edilebilir. Müşterilerin alışveriş sepetlerine ürün eklemeleri, “satın al” düğmesine basmaları ve sanal POS sayfasına yönlendirilmeleri yeterlidir. Bu noktada ödeme bilgilerini girerler ve ödeme birkaç saniye içinde güvenli bir şekilde işlenir.

Güvenli ve Hızlı Ödeme Altyapısı

Müşteri bilgilerinin korunması, yapılan ödemelerin güvenliği ve fraud işlemlerinin engellenmesi satıcılar için oldukça zordur. Bu nedenle, güçlü bir ödeme altyapısı sağlayıcısı, bu konularda önemli faydalar sunabilir. ParamPOS, müşterilerinizin güvenli ve kolay bir ödeme süreci yaşamasını sağlamak için gelişmiş bir sanal POS sistemi sunar.

ParamPOS’u Kimler Kullanabilir?

ParamPOS olarak, müşterilerinizin güvenli ve kolay bir ödeme süreci geçirmesini sağlamanın en önemli öncelik olduğunun farkındayız. Bu nedenle, müşterilerin satın alma sürecini kolaylaştırmak adına Param gelişmiş bir sanal POS sistemi sunar.

Sanal POS sistemimiz, hem müşteriler hem de üye işyerleri için sorunsuz ve güvenli bir ödeme süreci sağlamak üzere tasarlanmıştır.

ParamPOS’un Sunduğu Avantajlar

ParamPOS ile işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Tek tek bankalarla anlaşma yapmanıza gerek kalmadan, Param ile tüm bankaları tek bir POS’ta kullanabilirsiniz. Özel komisyon oranları ve ücretsiz kurulum ile ParamPOS her an yanınızda.

Üyelik Ücreti ve Kurulum Ücreti Yok: ParamPOS’da üyelik ve kurulum ücreti yoktur. En uygun sanal POS komisyon oranları ile ek birçok avantaj Param’da.

Uygun Komisyon Oranları: %2,19’dan başlayan sanal POS komisyon oranları ile işletmenizin maliyetlerini azaltabilirsiniz.

Hızlı ve Kolay Tahsilatlar: ParamPOS ödeme altyapısı ile hızlı ve kolay tahsilatlar yapabilirsiniz.

Kolay Yönetim: Tüm işlem süreçlerini kolayca mobil uygulama ya da iŞube aracılığıyla yönetebilirsiniz.

Güvenlik ve PCI – DSS Uyumluluğu: Ödeme kartlarının toplanması, saklanması ve saklanmasında güvenliği artıran PCI – DSS Uyumluluğu, ödeme işlemlerini gerçekleştirmek için vazgeçilmez bir gerekliliktir. Bu nedenle ParamPOS, ödemeler için güvenli ve belirlenmiş bir şekilde elden çıkarma olanağı tanır.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2024, 12:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284