Geçen Sene Temeli Atılan Elma Borsası Ne Zaman Açılıyor?

Geçtiğimiz sene eski Karaman Valisi Tuncay Akkoyun tarafından temeli atılan elma borsasının son durumunu Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram tarafından yerinde incelendi.

Geçen Sene Temeli Atılan Elma Borsası Ne Zaman Açılıyor?

Mehmet Bayram sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada:

“Karaman’da Küçük Ölçekli Elma Üreticilerimiz İçin Büyük Önem Arz Eden KOP Tarafından %75 Hibeli Yapılan Elma Borsası Projesinin Tamamlanması İçin Olumlu Gelişmeler Olduğu Konusunda Bilgiler Alıyoruz.

Ülkemizde ilk olan özellikle küçük ölçekli elma üreticilerimize büyük katkı sağlayacak birinci etap inşaatı tamamlanan Elma Borsası inşaat alanını gezdik.

Elma Borsası inşaatı tamamlanan, makine ekipmanlarının kurulması 2. etabının tamamlanması için projeye finansal destek sağlaması için çalışma başlatılması için geçtiğimiz aylarda AK Parti Karaman Milletvekili Sn. Osman Sağlam ile Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sn.Murat KARAKOYUNLU’yu ziyaret ederek proje hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.

Projenin bir an önce tamamlanması için Ankara’da çalışmalar yapan süreci yakından takip eden Sn. Valimize, Milletvekillerimize teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284