Hepimizin Bir Dünyası Var      

Karaman’da Dünya Çevre günü dolayısıyla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü organizasyonunda çevre yürüyüşü etkinliği düzenlendi.

Hepimizin Bir Dünyası Var      

Karaman Valisi  H. Engin Sarıibrahim, 5 Haziran Dünya Çevre günü dolayısıyla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü organizasyonunda düzenlenen çevre yürüyüşü etkinliğine katıldı.

Aktekke Kent Meydanında başlayan yürüyüş öncesinde ilimizin sembolü haline gelmiş ve günümüze kadar yaşayan anıt ağaçlar hakkında bilgiler verildi. Akabinde minik çevrecilerin ellerinde taşıdıkları “çevre” konulu pankartlar eşliğinde başlayan yürüyüş etkinliği millet bahçesinde sona erdi.

5-9 Haziran tarihleri arasında “hepimizin bir dünyası var” temasıyla kutlanan Dünya Çevre Günü etkinlikleri, atık malzemelerden elde edilen ürünlerin sergilendiği stant ve çevre konulu resim sergisinin gezilmesiyle sona ererken diğer programlar düzenlenecek çeşitli etkinlikler ile devam edecek.

Etkinliğe; Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Hüsamettin Aslan,  Vali Yardımcısı Mustafa Karaca, İl Jandarma Komutanı Dr. Albay Murat Alkan,  Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Özcan, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284