"Karaman Halkı Üzerine Düşeni Yapacaktır"

Karaman Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şevket Varol, "Karaman halkı üzerine düşeni yapacaktır bundan hiçbir şüphem yok haydi Karaman Kırmızı Beyaz renklere bu şehrin evlatlarına sahip çık sıra sende." dedi.

"Karaman Halkı Üzerine Düşeni Yapacaktır"

Karaman Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şevket Varol yaptığı açıklamada, “Hepimizin yakından takip ettiği gibi şehrimizi TFF 2. Ligde başarıyla temsil eden, şehrimizin tanıtımında büyük katkıları olan ve 15 günde bir Pazar günleri şehrimizde heyecan uyandıran, ailecek etkinlik yapmamıza vesile olan, babaların evlatları ile birlikte zaman geçirmesine sebep olan Karaman F.K. takımımıza Suat Akbay liderliğinde taraftarlarımızdan oluşan bir yönetim sahip çıktı.  Şehrimizin yetiştirdiği futbol değerlerinden olan Kazım Nas hocamızda üzerine düşen sorumlulukla ateşten gömleği giyerek futbol direktörü olarak gerekli organizasyonu önceki Başkanımız Süleyman Han'ın da destekleriyle kurmakta. Takımımıza milli takım tecrübesi olan Mehmet Yıldırım hocamızı kazandırdılar ve çalışmalara hemen başlandı. Yapılan transferlerimizin hepsi birbirinden kıymetli oyuncular. Yönetim, takım, taraftar ve Karaman halkı olarak bir olursak üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk yoktur. Bu süreçte sayın Valimiz Hüseyin Engin Sarıibrahim çok çaba sarf etti ve kulübün ayakta kalmasını sağladı kendisine de teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca birçok firmamız destekte bulunmakta hepsine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum şehrin takımına, gelecekte bu takımda oynayacak evlatlarımıza sahip çıktıkları için.

Karaman halkı olarak bu takıma desteğimizi maddi ve manevi olarak sağlamalıyız. Karaman F.K. bağış kampanyası başlattı, halkımızın bu kampanyaya desteğinin büyük olacağını umut ediyorum.  Duymayanlar vardır belki, duyanlar duymayanlara bildirsin ki kar topu çığ olsun. Tüm halkımızın kişi başı 100 TL bağış yaptığını bir düşünün bundan kıymetlisi olur mu? Şeffaf yönetim anlayışıyla yönetilen kulübümüzde hiçbir hemşerimizin 1 Lirası heba edilmeyecektir ve hesabı verilecektir. Alt yapı takımlarımız bu sezon Kazım Nas hocamız ve yöneticimiz Halil Alkan liderliğinde elit liglere katılacak Karamanlı çocuklarımız bu şehrin umutları olacaklar, çok değil 2-3 sene sonra bu takımda onlarca Karamanlı evladımız formayı terletecek.  Karaman halkı üzerine düşeni yapacaktır bundan hiçbir şüphem yok haydi Karaman Kırmızı Beyaz renklere bu şehrin evlatlarına sahip çık sıra sende” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284