Karamanlı Öğretmenden Farklı Bir “Yerli Malı Kutlaması”

Şırnak’ın Cizre ilçesinde bulunan 100. Yıl İlkokulunda görev yapan Karamanlı öğretmen Yusuf Karakuş’un isteğini kırmayan Cizre Ticaret ve Sanayi Odası yerli ve milli otomobil TOGG’u “Yerli Malı Haftasında” öğrencilerin kullanımına sundu.

Karamanlı Öğretmenden Farklı Bir “Yerli Malı Kutlaması”

Cizre ilçesi Konak Mahallesi Bozalan TOKİ Konutlarında bulunan 100. Yıl İlkokulunda okul idaresi tarafından farkındalık oluşturmak amacıyla Cizre Ticaret ve Sanayi Başkanlığına ait Türkiye’nin gururu yerli otomobil TOGG okul bahçesine getirilip öğrencilere tanıtıldı.

100. Yıl İlkokulunda düzenlenen Yerli Malı Haftası etkinliği yerli ürünlerin yanı sıra yerli ve milli araç TOGG ile kutlandı. Okul bahçesinde ilk defa TOGG’u gören minik öğrenciler hem otomobile bindi, hem aracı yakından görme fırsatını yakaladı, hem de o anı fotoğraflarla ölümsüzleştirdi.

Okuldaki Yerli Malı Haftası kutlama etkinliği ile ilgili değerlendirmede bulunan okul öğretmenlerinden Karamanlı Yusuf Karakuş, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında 100. Yıl İlkokulunda Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftasına istinaden öğrencilerimizin de merak ettiği yerli ve milli aracımızı tanıtma fırsatı bulduk. Bizlere bu imkânı sağlayan başta Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına ve tüm yetkililerimize çok teşekkür ediyoruz. Böyle bir imkânın bize sağlanması öğrencilerimize bu haftada farkındalık oluşturmak adına çok önemli bir katkı sundu. Öğrencilerimiz TOGG’u görünce büyük bir hayranlıkla baktılar ve merak duygularını gidermek adına aracın yanına büyük bir sevinç ile koşuştular. Bu farkındalığın oluşması gerçekten bizim için çok önemliydi.” dedi. Haber: Mehmet İncekara-İHA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284