Öğrenciler Heyecanla Kutladı

Karaman’ın Ermenek İlçesinde ilköğretim haftası coşkuyla kutlandı.

Öğrenciler Heyecanla Kutladı

İlköğretim Haftası Kutlama Programı, Ermenek İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çağlayan'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından çelenk sunma töreni sona erdi.

Zehra Galip Sumra Atatürk İlkokulu'nda yapılan ilçe programı Ermenek İlçe Kaymakamı Fatih Erdoğan, Karaman Ak Parti Milletvekili Osman Sağlam, Ermenek Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Doğan, Ermenek Belediye Başkanı Mustafa Bozcu, Kazancı Belediye Başkanı Muhittin Tuncel, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Altun, İlçe Emniyet Müdürü Erdem Aynur, İl Genel Meclis Üyeleri, Kurum Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Program İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çağlayan'ın konuşmasıyla başladı. Çağlayan konuşmasında, yeni eğitim öğretim yılında yapılacak faaliyetler ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli hakkında bilgi vererek yeni eğitim- öğretim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diledi.

Karaman Milletvekili Osman Sağlam konuşmasında eğitimde büyüklerin küçüklere örnek olmasının öneminden bahsederek öğrenci ve öğretmenlerimize yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi.

İlçe Kaymakamımız Fatih Erdoğan konuşmasına yeni eğitim- öğretim yılının hayırlı olması dileğiyle başladı. Konuşmasında, ''Eğitim bir nesli yetiştirme meselesidir. Devletimizin ve ülkemizin ihtiyaç duyduğu nitelikli ve donanımlı nesiller ve öğrenciler okullarda yetişmektedir. Biliyoruz ki; gence, çocuğa, okula ve eğitime yapılan yatırım geleceğimize ve yarınlarımıza yapılan en sağlam yatırımdır. Devletimizin asli görevi ve hedefi bilgili ve donanımlı öğrencilerimizin yanında milli ve manevi değerlerine bağlı ahlaken duruşu olan nesiller yetiştirmektir. Bu çerçevede Ermenek'te bu yıl eğitim bizlerin de birinci önceliği olacaktır.'' dedi.

Eğitim öğretim sürecimizdeki en büyük gurur kaynağının öğrencilerin başarısı olduğunu belirten ERDOĞAN, öğrencilerimizle, öğretmenlerimizle ve değerli velilerimizin katkılarıyla Ermenek'te bu yıl da yeni başarılara imza atılacağına inandığını söyledi. Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve eğitim camiasına başarılar dileyerek konuşmasını sonlandırdı.

Zehra Galip Sumra Atatürk İlkokulu öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırladıkları gösteri ve etkinliklerle devam eden programda öğrencilerimiz sandalye kapmaca, balon patlatma gibi eğlenceli oyunlar oynadı.  

Özel Eğitim Anaokulu'nu da ziyaret eden protokol üyeleri, öğrenci ve öğretmenlerimizle sohbet edip öğrencilerimize hediyeler dağıttı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284