Tarımda Değişim Başlıyor

Karaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, planlı üretime geçiş çalışmaları kapsamında Osmaniye Köyü’nde üreticilerle bir araya geldi. Tarım ve destekleme modelleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Tarımda Değişim Başlıyor

Karaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, planlı üretime geçiş süreci kapsamında köy toplantılarını sürdürüyor. Bu hafta düzenlenen ikinci toplantı, Osmaniye Köyü’nde gerçekleşti. İl Tarım ve Orman Müdürü Hatice Bulut başkanlığında yapılan toplantıya, İl Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve köyün üreticileri katıldı. Toplantıda, tarımda yeni dönem ve destekleme modeli başta olmak üzere birçok önemli konu ele alındı.

İl Müdürü Hatice Bulut, İl Müdürlüğü'nün çalışmaları ve tarımsal üretimde yeni destekleme modeli hakkında kapsamlı bilgilendirmelerde bulundu. Toplantıda ayrıca, Hayvan Sağlığı Şube Müdürü Ümit Çağlıyan, hayvancılıkta yeni destekleme modeli hakkında sunum yaparken; Bitkisel Üretim Şube Müdürü Ömer Koka, tarımsal üretim planlaması ve yeni destekleme modeli üzerine önemli açıklamalarda bulundu.

Toplantının sonunda üreticilerle soru-cevap kısmı düzenlendi ve köydeki tarımsal üreticilerin görüşleri alındı. Katılımcıların ilgisi ve aktif katılımıyla geçen toplantı, verimli bir şekilde son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284