Apimondia Istanbul 2017 Aricilik Kongresi Karaman Için Bir Firsat

Geçtigimiz haftalarda Piri Reis Kültür Merkezinde Gida Tarim ve Hayvancilik Il Müdürlügü Karaman Ari Yetistiricileri Birligi tarafindan ortak düzenlenen “Ari Sagligi” konulu konferansin yogun bir katilim ve basarili sekilde sonuçlandirilmasinin ardindan Gida Tarim ve Hayvancilik Il Müdürü Ahmet Hasim Keskin, Birlik Baskani Gürsel Yasan’i ziyaret ederek tesekkür etti.

Apimondia Istanbul 2017 Aricilik Kongresi Karaman Için Bir Firsat

Ziyarette; Birlik Baskani Yasan ile birlik yönetimine, çalisanlarina ve üyelerine etkinlige sagladiklari destek ve katkilardan dolayi tesekkür eden Il Müdürü Keskin, bu tür etkinliklerin aricilarimiz ve ariciligimiz için önemli oldugunu, böyle programlarin artarak devam etmesinin, verimli ve kaliteli üretim açisindan faydali oldugunu söyledi.
Keskin, 2017 yilinda 45.si düzenlenecek olan Apimondia Dünya Aricilik Kongresinin Istanbul'da gerçeklestirilecegini, söz konusu kongreye yurt içi ve yurt disindan 14 bin katilimin beklendigini ve bunun da Karaman'in tanitimi açisindan degerlendirilmesinin önemli bir firsat oldugunu belirterek, kongrenin teknik gezi ayaklarindan birisinin de Karaman'a yapilmasi için çalistiklarini söyledi.
Birlik Baskani Gürsel Yasan ise ziyaretinden dolayi Il Müdürü Keskin'e tesekkür ederek, Birlik olarak bu tür programlarin düzenlenmesinde Il Müdürlügü ile birlikte çalistiklarini söyledi. Ayrica Apimondia 2017 Dünya Aricilik Kongresinin ülkemizde düzenlenmesinin Ilimiz tanitimi açisindan büyük bir firsat oldugunu, bu kongrenin Ilimiz ariciliginin gelismesi ve aricilarimiz için de önemli oldugunu ifade etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284